Skip to main content
Fred

Fred

“Veel gezelliger met collega’s”

“Toen Nils mij een rondleiding gaf bij Deltavorm wist ik niet eens wat ze precies doen, terwijl ik hier aan de overkant woon en werk. 

Ik heb een drukkerij, ben ook opgeleid als drukker. Maar in die branche is natuurlijk heel veel veranderd, onder andere door de komst van internet. Het aanbod van werk werd minder, dus moest ik stappen nemen. Ik kende mijn overbuurman Nils al en ik stuurde hem een mailtje met een open sollicitatie. Mijn timing bleek goed te zijn, want er ging op dat moment iemand weg wiens werk ik kon overnemen.

Ik assembleer aluminium stempelramen, licht technisch werk heet dat. Ik vind dit leuk werk en ervaar weinig stress. Soms is het tegen de klok werken, maar dat ben ik gewend. Wat er beter kan? Soms zijn er onderdelen niet op tijd klaar en sluit de fabricage ervan niet op elkaar aan. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de automatisering van dit proces, dus in de nabije toekomst zal dit beter gaan.

Achter de drukpers is het vaak stressen, je bent de laatste schakel in een keten. Bovendien doe ik dat werk vrijwel alleen. Bij Deltavorm werk ik met collega’s, dat is gezellig en biedt de mogelijkheid om te overleggen als ik ergens niet uit kom.”

{snippet werken-bij}

Because all employees of Deltavorm live near the company, this page is written in the Dutch language.

 

Plaster production