Skip to main content
Angelique

Angelique

“Als een kind in een snoepwinkel”

“Bij Deltavorm heb je alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als je iets ziet dat beter of anders kan en initiatief toont dan is dat altijd goed. En ik heb veel interesses, vind veel dingen leuk om te doen. Eigenlijk heb ik dat altijd al gehad, dus daarom vind ik het werken hier zo interessant. Dat ik allround ben komt hier heel goed uit.

Ik giet nu voornamelijk gips. Hiervoor hield ik mij bezig met orders aannemen, de productie plannen en orders aanmaken. En ik deed ook de verzendingen, het maken van mallen en het magazijnbeheer ligt bij mij. Best breed eigenlijk, terwijl ik alleen voor de orders was aangenomen. Ik kreeg daar handigheid in en daardoor kon ik sneller gaan werken. Zo kreeg ik meer tijd om andere dingen erbij te gaan doen, zoals het designteam helpen. 

Voordat ik in 2014 bij Deltavorm begon, werkte ik hier om de hoek in de schoonmaakbranche. Ik reageerde op een vacature, ze zochten iemand voor het frezen. Ze kozen toen voor Tjomme, maar een paar maanden later was er opnieuw een vacature om orders aan te nemen en om mallen maken. Nils had mijn nummer nog en belde mij. Ik kreeg een rondleiding in het bedrijf en ik was als een kind in een snoepwinkel. Deltavorm is een relatief klein bedrijf en is toch wereldwijd actief. Wat mij ook aansprak? Dat het een klein en daardoor persoonlijk team is.

De omgang met elkaar is heel leuk

Deltavorm is een innovatief bedrijf, dus de wil is er om het altijd beter te doen. Het enige verbeterpuntje is dat de communicatie onderling beter kan. Maar ik snap dat wel, want we zijn hard gegroeid. Eerst waren we met z’n achten, nu hebben we veel meer collega’s en werk. Ik werk nauw samen met het designteam, zij zijn het hart van ons bedrijf. En met het CNC-team werk ik ook veel samen.  De omgang met elkaar is heel leuk, dat is natuurlijk ook nodig want je spendeert een groot deel van je tijd met elkaar. En ja, het is een mannenwereld, maar ik kan goed meedoen en ben er positief over. En daarbij: ik vind het prettiger werken met mannen dan met vrouwen...

Waar ik het meest trots op ben? Op het feit dat ik hier mag werken. Deltavorm is een prachtig bedrijf met een uniek concept. We hebben klanten wereldwijd. We willen allemaal zaken verbeteren en zijn gericht op wat de klant echt wil. Wij geven zelf ook tips aan de klanten, onze services zijn heel breed. Soms lukt iets niet met de planning bij het gieten, dan pakte ik het zelf op door het zelf te gieten. Het klantcontact is heel leuk, we krijgen veel waardering. Met een aantal klanten is het contact zelfs heel amicaal, maar uiteindelijk verkoop je wel een product. Waardering krijg je ook intern, maar die is dan vaak onuitgesproken. De beloning hier is goed, bovendien krijg je heel snel vastigheid. Kortom: het is een prachtig bedrijf om voor te werken!”

 {snippet werken-bij}

Because all employees of Deltavorm live near the company, this page is written in the Dutch language.

Plaster production