Skip to main content

Kom bij ons werken

As all our colleagues live near Deltavorm and speak Dutch, this page is written in the Dutch language only.

Werken bij Deltavorm

Bij Deltavorm willen we de beste snoepontwerper ter wereld zijn door voorloper te blijven in techniek en service. Daarvoor hebben we de ideeën van alle medewerkers nodig. Bij ons krijg je dan ook alle ruimte om zelf je plannen te bedenken en deze samen uit te voeren. 

Cultuur

Deltavorm is een bedrijf dat al meer dan een eeuw snoepontwerpen maakt. Als professioneel team bedienen we onze klanten over de hele wereld met innovatieve oplossingen. Eén van de belangrijkste ingrediënten hiervoor is dat twee meer weten dan één. Dat vind je terug in onze manier van denken - en vooral doen. Het bewijs hiervoor? Dat zie je hieronder. Hier zie je hoe de medewerkers van Deltavorm zelf het bedrijf omschrijven. 

Deltavorm keywords

Innovatief

Bij Deltavorm werken we voor veel internationale snoepfabrikanten. Vaak hebben we al een jarenlange, hechte relatie met ze. We luisteren goed naar hun wensen en vertalen deze naar een goede service en innovatieve ideeën. Zo wonnen we in 2017 de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2017 en stonden we op plek 50 in de Nederlandse Innovatie Top 100, die jaarlijks wordt samengesteld door de Kamer van Koophandel. 

Zelfstandig werken met een team

Bij Deltavorm vinden we jouw motivatie vaak belangrijker dan welke diploma’s je kunt overleggen. Natuurlijk is het fijn als je al bepaalde kennis in huis hebt, maar als team kijken we ook wat jij ons bij kunt brengen. En wij jou. Bij ons krijg je volop kansen om je eigen ideeën vorm te geven. Dat betekent tegelijkertijd dat je ook redelijk zelfstandig moet kunnen werken. Omdat we als team heel hecht samenwerken, weten we vaak na een paar maanden al of het klikt of niet. Pas je goed in ons team? Dan bieden we je al snel een vast contract aan. Bovendien krijg je volop doorgroeimogelijkheden bij ons. 

Maak hier kennis met de medewerkers van Deltavorm

Meer dan 75 jaar design van snoep

deltavorm in cijfers

{snippet werken-bij}