Skip to main content

Unieke snoepontwerpen voor een bijzondere klant

Robèrt van Beckhoven heeft als missie om Nederland bekend te maken met patisserie. Met zijn optredens in tv-programma’s zoals Heel Holland Bakt, zijn bakkerij en winkels in Oisterwijk slaagt hij daar goed in. Als ondernemer én fijnproever wil hij alles een keer gedaan hebben. Snoep in zijn eigen, unieke vorm stond daarbij hoog op zijn lijstje. Voor het ontwerp van deze nieuwe, unieke snoepjes kwam hij bij Deltavorm terecht.

Wat doe je als je toonaangevend patissier bent en nog volop creatieve ideeën hebt? Bijvoorbeeld om je eigen snoep een unieke vorm te geven? Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven heeft als missie om Nederland bekend te maken met patisserie - en dat geldt sinds kort ook voor confiserie. Voor zijn unieke, eigen dropsmaak kwam hij in contact met Deltavorm met de vraag of wij zijn ideeën om konden zetten in passende snoepontwerpen.

Van een andere categorie
“Normaal gesproken richten we ons met snoepontwerpen op de grote productievolumes”, zegt eigenaar Nils Dogger van Deltavorm. “Maar hier wilden we graag aan meewerken. Bij wijze van uitzondering, want Robèrt is patissier van een andere categorie.”

Deltavorm-designer Martin ging aan de slag met de wensen van Robèrt van Beckhoven en maakte verschillende digitale ontwerpen voor verschillende soorten confiserie. “Voor zijn drop, maar ook voor een chocoladereep in de vorm van een goudstaaf, voor bonbons en cuberdons, ofwel Belgische neuzekens. Robèrt wil zijn producten straks gaan verkopen in zijn nieuwe winkel. Ik kan niet wachten, want de drop smaakte echt heel erg lekker.”

  • Created on .